LA VIDA AL CENTRE,
les persones, la clau de la tranquil·litat

  • La fira d’abril va ser tot un èxit! Tant residents com acompanyants vam gaudir d’una tarda molt agradable entre música, ball i sobretot, bona companyia! Volem donar les gràcies al grup Gotas de Rocío per fer possible una trobada tant especial; gràcies pel vostre temps i esforç! De tot cor volem dir que gràcies a aquesta col•laboració hem descobert un petit grup format per grans artistes que, a més de professionals, són persones molt especials que van posar tot el cor en aquesta actuació, animant la tarda i creant un ambient tant agradable i proper que no és pot descriure amb paraules. Gràcies per una tarda de ball, però sobretot, per una tarda plena de somriures i calidesa!

  • El dilluns, dia 6 de maig, celebrem al Mirador la ‘Feria de Abril’ amb el grup GOTAS DE ROCÍO. Vine a gaudir l'espectacle, acompanyat d’un aperitiu i el ‘rebujito’ típic d’aquestes festes! Us esperem a les 16.30h al pati de l’olivera.

  • ENTREGA DE PREMIS DELS JOCS FLORALS 2019. Una vegada més, volem donar les gràcies a l’escola Freta per col·laborar amb nosaltres. Comptar amb aquests joves tant carregats de valors fan d’aquestes activitats intergeneracionals una experiència molt profitosa pels nostres residents. Sempre és un plaer comptar amb la vostra participació perquè feu, de cada vegada una trobada especial!

  • Per celebrar el passat dia de Sant Jordi, al Mirador vam representar la llegenda amb els nostres grans artistes! Què podem dir que no sapigueu a aquestes alçades? Ens encanta poder crear entre tots activitats noves, empoderar els nostres residents i oferir espais per la seva creativitat. No deixeu mai de sorprendre’ns! Moltes gràcies a tots els participants per fer-nos gaudir d’aquesta diada, per compartir tota la vostra essència i fer-nos passar tant bons moments.

  • Volem que demà sigui un dia especial al Mirador! Ja sabeu que a casa nostra sempre esperem les festes amb il·lusió i preparem cada una d'elles amb activitats especials que tothom pugui gaudir. Per això, alguns dels nostres residents representaran la llegenda de Sant Jordi per tots nosaltres! Si voleu viure la llegenda amb nosaltres, no dubteu! Us esperem al pati de l'olivera a les 11.00 hores.

  • Al Mirador esperem la diada de Sant Jordi amb moltes ganes! Per això, ja podeu trobar a la nostra recepció un petit racó d'intercanvi de llibres. La idea és que tothom que vulgui pugui deixar un llibre amb un missatge i obtingui un altre llibre que també dura un missatge en ell. Als llibres trobareu unes targetes que han estat escrites pels usuaris de Mas Sauró i Mas Vella Terra que varen participar en l'acció de voluntariat del passat divendres al Mirador de Mataró, col·laborant amb la Fundació Adecco en la inserció de persones amb discapacitat. Amb el llibre també rebreu un punt de llibre que els usuaris van elaborar en l'activitat conjunta que vam dur a terme. Les persones, com els llibres, som diverses i úniques; no perdeu mai l'oportunitat de conèixer tants com pugueu!!

  • El passat divendres vam celebrar la missa de Rams al Mirador de Mataró. Com no podia faltar, cada participant va tenir el seu ramet de llorer i olivera per beneir. Els raments, de mà o de solapa, els van preparar els residents amb molta il·lusió durant tota la setmana. Volem vetllar pels seus costums i formes de fer i al centre sabem que aquesta és una tradició important per molts d’ells. Per aquest motiu, hem volgut que siguin partícips en la preparació d’aquest acte i així donar-li el valor que per ells mereix.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar