Aviso legal

De conformitat amb l’Article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic s’informa:

El domini residenciaelmirador.es és propietat i està administrat per VIMA RESIDENCIAL, S.L. amb CIF B-61185930, domicili a C/ Pujades 350, 6a planta, oficina A1 de Barcelona, y nombre de registre mercantil 093883, Diari 0671, Seient 0958.

A efectes del previst a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter oficial (LOPD), VIMA RESIDENCIAL, S.L. informa als usuaris que en el domini residenciaelmirador.es no es sol·licita cap dada de caràcter personal. De la mateixa manera, els arxius no contenen dades de caràcter privat, ni requereixen informació per identificar persones físiques.

Per navegar per aquesta web, no és necessari que l’usuari permeti l’utilització de cookies, tanmateix, residenciaelmirador.es pot utilitzar-les en algun moment per a fins purament estadístics. L’usuari té l’opció d’impedir les cookies mitjançant l’opció corresponent del seu navegador. De la mateixa manera, el domini residenciaelmirador.es pot enregistrar la direcció IP dels usuaris, que no constitueix una dada personal, i que serà utilitzada amb fins estadístics.

Dins els límits establerts per la llei, VIMA RESIDENCIAL, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització o exhaustivitat de les dades o informacions que contingui la seva pàgina web. El servei ofert té únicament un caràcter informatiu i divulgatiu.
Tanmateix, VIMA RESIDENCIAL, S.L. no es fa responsable dels continguts dels llocs enllaçats des d’aquesta web, ni de la utilització incorrecta que els usuaris en puguin fer d’aquesta web.
Els continguts proporcionats per residenciaelmirador.es, així com els gràfics, logotips i imatges estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial, i són propietat exclusiva de VIMA RESIDENCIAL, S.L.

VIMA RESIDENCIAL, S.L. es reserva el dret de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la seva pàgina web sense avís previ.
Per qualsevol dubte amb respecte a aquest avís legal, podeu contactat amb l’administrador de la web mitjançant un correu electrònic a grupvl@grupvl.es