40 anys 40 anys

UNA RESIDENCIA DEL GRUP VL,
40 AÑOS DE EXPERIENCIA

Bienvenido a tu casa: un entorno cálido, humano y próximo en una ubicación privilegiada; un entorno natural y amplio jardín con huerto. Un gran equipo de profesionales i personal autorizado acompañan el proyecto de vida de cada persona usuaria. Amplias habitaciones y zonas de estar. Apostamos por la innovación: primera Unidad de Rehabilitación Intensiva de Catalunya, unidad Psicogeriátrica con Soporte Especializado, estudios internacionales sobre la enfermedad del Alzheimer y nuevas terapias entre otras.

GRUP VL www.grupvl.com AMIGOS DE LA FUNDACIÓN VELLA TERRA www.fundaciovellaterra.org

NUESTRAS ALIANZAS

 • AUDIOPTICA
 • Dental Residency
 • IMENTIA
 • Quvitec
 • ACRA
 • MAP Serveis
 • Unió Catalana d’Hospitals

ÚLTIMAS NOTICIAS

 • Al Mirador esperem la diada de Sant Jordi amb moltes ganes! Per això, ja podeu trobar a la nostra recepció un petit racó d'intercanvi de llibres. La idea és que tothom que vulgui pugui deixar un llibre amb un missatge i obtingui un altre llibre que també dura un missatge en ell. Als llibres trobareu unes targetes que han estat escrites pels usuaris de Mas Sauró i Mas Vella Terra que varen participar en l'acció de voluntariat del passat divendres al Mirador de Mataró, col·laborant amb la Fundació Adecco en la inserció de persones amb discapacitat. Amb el llibre també rebreu un punt de llibre que els usuaris van elaborar en l'activitat conjunta que vam dur a terme. Les persones, com els llibres, som diverses i úniques; no perdeu mai l'oportunitat de conèixer tants com pugueu!!

 • El passat divendres vam celebrar la missa de Rams al Mirador de Mataró. Com no podia faltar, cada participant va tenir el seu ramet de llorer i olivera per beneir. Els raments, de mà o de solapa, els van preparar els residents amb molta il·lusió durant tota la setmana. Volem vetllar pels seus costums i formes de fer i al centre sabem que aquesta és una tradició important per molts d’ells. Per aquest motiu, hem volgut que siguin partícips en la preparació d’aquest acte i així donar-li el valor que per ells mereix.

 • Ja tenim els poemes pels nostres Jocs Florals! No oblideu que podeu passar per recepció a votar el que més us agradi. Sabem que és difícil, tant els nostres residents com els alumnes de Freta han fet un gran treball, però únicament podeu votar un màxim de dues obres. Teniu temps fins el diumenge 21 per fer-ho! Recordeu que el Dimecres dia 24 d’abril farem l’entrega de premis, que tindrà lloc al patí de l’olivera a les 11.00 h. Gràcies per participar!

 • El passat dijous vam tenir el plaer de rebre el grup de Solistes Cantaires a casa nostra. El grup va obsequiar-nos amb una tarda plena de música i emoció, interpretant un repertori ben conegut pels nostres residents. L’actuació va ser brillant i tots nosaltres vam quedar impressionats. Des del Mirador de Mataró volem donar les gràcies per la vostra actuació i agrair a cadascú de vosaltres per les emocions que transmeteu. Esperem poder tornar comptar amb vosaltres ben aviat!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar