LA VIDA AL CENTRE,
les persones, la clau de la tranquil·litat

  • Ahir vam celebrar la Diada al Mirador. Pel matí vam gaudir d’unes havaneres amb el grup Vol de Gavines, grans artistes que ens van fer passar una molt bona estona! A la tarda, alguns dels nostres residents es van animar a llegir poesia per tots nosaltres i finalment, per acabar de completar la jornada... una mica de Rom Cremat! Un dia complet i ben animat!

  • El passat diumenge va tenir lloc la ja tradicional Festa de Famílies al Mirador. Per part de l’equip volem donar les gràcies a tots aquells que hi participeu i ho feu possible. Agrair a residents i famílies per la seva assistència i implicació a cada trobada, per les vostres ganes de compartir i passar-ho bé amb nosaltres. Fins la propera!

  • Amb motiu de la Diada de Catalunya, us convidem el proper dimecres dia 12 de setembre a la celebració que tindrà lloc al nostre centre. Celebrem la Diada al Mirador amb activitats especials tant al matí com la tarda al patí de l'olivera. A les 11.00h: grup d'havaneres del Casal del Parc. A les 16.00h: poesia i música catalana mentre gaudim del tradicional “rom cremat”. Us esperem!

  • Ens acomiadem de les vacances i donem la benvinguda al setembre. En aquest mes, al Mirador guarnim la nostra recepció amb motiu de la Diada de Catalunya!

  • Us recordem que el proper diumenge dia 9 de Setembre farem la ja tradicional festa de les famílies amb fideuà popular. A les 13h dinar popular i familiar. A les 16h actuació musical i ball. Per tal d’afavorir l’organització, aquest any s’haurà de comprar a recepció un tiquet per persona (1 euro). Serà imprescindible presentar el /s tiquet/s el dia de la festa per poder assistir-hi. Data límit dilluns 3 de Setembre. Us esperem !!!!!!!!!!!! Gràcies per la vostra col•laboració .

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar