LA VIDA AL CENTRE,
les persones, la clau de la tranquil·litat

  • Ja tenim preparat el nostre concurs de postals nadalenques! Podeu passar per recepció, on trobareu l'exposició, i votar per la que més us agradi. Sabem que la decisió és difícil, són totes increïbles! ESPEREM EL VOSTRE VOT!

  • Aquesta setmana fem la sortida al Mataró Parc. Donem una volta, observem la ciutat des del mirador i acabem el matí fent un petit esmorzar! Una manera diferent de passar el dilluns!

  • Des del Mirador de Mataró volem felicitar al sr. Manel Martín Castany, un dels nostres usuaris de centre de dia. Enhorabona pel recent premi 'Establiment Comercial Centenari', ja que Cortines Castany, un negoci dirigit per la seva família, ha estat present a la història de la nostra ciutat durant 163 anys!

  • Celebrem la Castanyada al Mirador! Fem panellets casolans que acompanyem amb castanyes i moniatos per un berenar tradicional en aquest dia. Durant la tarda ens reunim per escoltar relats sobre la Castanyera i com arriba a nosaltres aquesta tradició. A més, aprofitem la festeta per celebrar els aniversaris del mes d’octubre i fer entrega dels diplomes. MOLTES FELICITATS A TOTS ELS QUE HEU FET ANYS AQUEST MES!

  • Per acabar la setmana i així acomiadar les festes de Sant Simó, rebem al Mirador una visita especial: El capellà Germán Guzmán. Vam poder gaudir d'una missa dirigida per ell que va portar a terme de manera molt propera i acompanyada per la seva música. Ens va obsequiar amb un petit repertori de cançons cristianes acompanyades per la seva guitarra. Moltes gràcies per la seva col·laboració i la del diaca Julià que, una setmana més es troba amb nosaltres. Tots els residents que hi participen a la celebració religiosa queden molt satisfets amb la vostra feina. MOLTES GRÀCIES!

  • Seguint amb el nostre cronograma especial amb motiu de les festes de Sant Simó, el dimecres passat vam tenir un dia ben complet! Durant el matí vam realitzar el taller de cuina on vam preparar mini SABRES, una pasta molt tradicional per aquestes festes. Durant la tarda tots vam podem gaudir d’aquestes pastetes durant el berenar; cal felicitar als nostres grans artistes del taller perquè estaven boníssimes. Per acabar el dia, l’activitat de Bingo. Aquesta setmana Bingo Especial amb nous premis!

  • Preparem el taller de cuina, una petita sortida que aprofitem per comprar els ingredients que necessitem per preparar els Sabres de Sant Simó. Ens encanta que els nostres residents siguin partícips de tots els aspectes del seu dia a dia, intentant que els participants puguin organitzar les seves pròpies activitats. La Carme, la Pepita i la Teresa ja són unes expertes!

  • El dilluns vam rebre la visita d’en Mag Felip al nostre centre per celebrar les festes de Sant Simó. Un altre any que comptem amb els seus trucs i animació juntament amb la seva acompanyant, l’Assumpció. Moltes gràcies a tots dos per regalar-nos el vostre temps i dedicació. Sabem que veniu amb molta il·lusió i porteu a terme l’espectacle amb tot l’afecte possible!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra Política de privacitat. Tancar